• Naam
  • Logo
  • Slogan
  • Identiteit
  • Website
  • Drukwerk

Huisstijl en website

Stilwater. Coaching naar een uniek motivatieprofiel

Stilwater coacht, begeleidt en ondersteunt jongvolwassenen en volwassenen om hun – soms lastig te duiden – motivatie te benoemen en ernaar te handelen. In de visie van eigenaar Marina van Breda beschikt ieder individu – vaak verborgen voor zichzelf – over een uniek motivatieprofiel. Stilwater helpt haar cliënten voor zichzelf duidelijkheid te creëren. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Waar word ik blij van? Wat zijn de dingen die me bewegen om te doen wat bij me past?  Boven N.A.P. ontwikkelde voor deze opdrachtgever de naam, het logo en de visuele identiteit, inclusief de website.

Tab-Image
stilwater-img

Onder de oppervlakte valt verrassend veel te ontdekken.

stilwater-img

MEER MERKBOUW

geïnteresseerd?
wij vertellen u graag meer.

Neem contact op met Jochem Joosse:
06 28 27 32 46